Hagensnatuursteen


Slachthuiskade 28
7602 CV Almelo
Tel.: 0546 - 81 31 05
Fax: 0546 - 82 73 79
info@hagensnatuursteen.nl

Grafmonumenten uit Twente
passie
sinds 1938
4 generaties
header3.jpeg
header.jpeg
header1.jpeg
header4.jpeg
previous arrow
next arrow
Grafmonumenten uit Twente
Hagens Natuursteen uit Almelo verzorgt grafstenen, urnen en toebehoren en bied vakmanschap in grafmonumenten. We hebben voor elk budget een gedenksteen of urn. Speciale modellen, ontworpen door Hagens Natuursteen en/of met invulling van uw specifieke wensen, leveren wij ook.

Hagens staat voor persoonlijk contact en accuraat werk. We beseffen dat een grafsteen bij het karakter van de overledene moet passen en tegelijkertijd moet voldoen aan de eisen van de nabestaanden.

Op deze website wordt een impressie gegeven van de onbegrensde mogelijkheden die Hagens u kan bieden. Ook voor een vrijblijvend bezoek aan ons bedrijf aan de Slachthuiskade 28 te Almelo bent u van harte welkom in onze modeltuin en showroom.
De geschiedenis
In 1933 begon de heer K.J. Hagens zijn steenhouwerij aan de Ootmarsumsestraat 232 in Almelo. Na verloop van tijd werd het bedrijf overgenomen door zijn zoon M.W Hagens en deze bouwde in de jaren zestig samen met zijn toen 18 jarige zoon K.J. Hagens een bedrijfshal aan de Slachthuiskade in Almelo. In de beginjaren was het fysiek nog erg zwaar vanwege het werk met hamer en beitel. In de loop van de jaren zijn er steeds meer machines gekomen die het puur ambachtelijke werk hebben overgenomen.

Inmiddels is het bedrijf meer dan 80 jaren oud en heeft de jongste telg van de familie, Marinus, de fakkel weer van zijn vader overgenomen. Hagens Natuursteen, een familiebedrijf dat al vier generaties het ambacht van natuursteen bewerken verstaat als geen ander.

grafsteen met bloem

Gedenktekens

urnen

over ons

Vul het e-mailadres in dat bij dit account hoort. De gebruikersnaam zal naar dit e-mailadres worden verzonden.