Hagensnatuursteen


Slachthuiskade 28
7602 CV Almelo
Tel.: 0546 - 81 31 05
Fax: 0546 - 82 73 79
info@hagensnatuursteen.nl

Grafmonumenten uit Twente

GrafmonumentenGrafmonumenten zijn er in alle soorten en maten. Ze kunnen geleverd worden in één steensoort of in combinatie met andere steensoorten. Een combinatie met diverse natuursteensoorten, brons, aluminium en/of glas behoort ook tot de mogelijkheden.

Een grafsteen is zeer persoonlijk en daarom kunt u ook zelf met ideeën op het gebied van vormgeving, tekst en afbeeldingen komen. We helpen u graag!

Hagens Natuursteen uit Almelo is bekend met de regionale wet en regelgeving en verzorgt de aanvraag van vergunningen en leges. Wij Plaatsen door heel Nederland, maar voornamelijk in de regio Twente

Hier geven wij u een impressie van de onbegrensde mogelijkheden die Hagens u kan bieden. Naast een uitgebreide modeltuin en een showroom die tot uw beschikking staan, is het ook mogelijk een album met diverse modellen mee naar huis te nemen.

Ga met de muis op de onderstaande link staan en klik op de rechter muisknop. Kies dan voor koppeling opslaan om het pdf-bestand naar uw computer te downloaden.